Myyntiänne varten

Myynti on palvelua, kuuntelemista, ymmärtämistä, ratkaisemista, tekoja. Myynti on tärkeintä työtä. Se on myös parasta työtä. Antakaa me autamme. Olemme B2B myynnin ammattilaisia. Me olemme olemassa, jotta teidän myyntinne kasvaisi.
+358 50 386 4372 karri.naakka@inmedia.fi

Me teimme tämän

Pelattava mainos mallia "Speden speli"
Pelattava bannerimainos mallia "Muistipeli"
Pelattava mobiilimainos mallia "Muistipeli"
Kehitimme termin Advertainment

Notkee.com Oy

06 / 2019 Liiketoiminnan kehitys

Notkee.com Oy:n liiketoiminta

InMedia Oy oli mukana Notkee.com Oy:ssä sen perustamisesta saakka. Vastuullamme oli koko liiketoiminnan kehitys sekä käytännön toteuttaminen.

Alussa oli vain ohjelmiston demo, jolla pystyi rakentamaan 3D tiloja digitaalisiin kanaviin. Olimme mukana kehittämässä yritykselle nimeä, ilmettä, tuotteita sekä ennen kaikkea liiketoimintaa. Kaikki myynnin kehitys ja tekeminen oli vastuullamme kuten myös Notkee.com Oy:n hallinto ja rahoitus. Kahdessa vuodessa yritys voitti alueellisen Kasvu Open kilpailun ja pääsi Suomen Top 100 Kasvu Open finaaliin. Tärkeimpänä saavutuksena kuitenkin oli asiakkaille tehdyt toimitukset. Yrityksen konseptia kehitettiin markkinavetoisesti ja alussa keskityimme pelattavien mainosten suunnitteluun ja tekemiseen. Pelattavien mainoksien tulokset olivat erinomaisia. Harmittavasti yhteistyö loppui, kun tekniikan kehittämiseen ei riittänyt resursseja.

Myyjä

Karri Naakka karri.naakka@inmedia.fi +358 50 386 4372